TURÁNI OPTIKA

"Ha nem lát jól a nagyvilágban, térjen be az optikánkba!"

Kezdőlap

A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül, igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait.

Magyarországon az emberek szemének az esetek 60%-ban, valamilyen fénytörési hibája van.
Az éleslátás hiánya nehezíti a napi feladatok elvégzését. Egyre nagyobb a látással szemben támasztott követelmény. Gondoljunk a közlekedésre, feszített computeres munkára, sok mesterséges fényre, illetve a számos stresszre, ami igénybe veszi szemünket. Üzletünk szem előtt tartja az életmódbeli sajátosságokat és az Ön látásának legjobban megfelelő, legmodernebb, legmegbízhatóbb látásjavító eszközök segítségét ajánljuk Vásárlóink részére!

Az egynapos kontaktlencsétől, a legmodernebb multifokális lencséken át, a monitorvédő szemüvegekig, minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek célja az elégedett, visszatérő vásárló. Csak a látszerész szakmát szerető, jó empatikus képességű, hozzáértő szakemberekkel dolgozunk!

 Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk kedves Vásárlóinkat.Üzleteink akadálymentesítve vannak,parkolási lehetőség biztosított. Minden érdeklődőt szívesen várunk!

Turáni Optika © 2013 Minden jog fenntartva!